Hello there! Dit is mijn eerste blog.

Hello there! Dit is mijn eerste blog.

Hi, ik wil je van harte welkom heten.

Yes, eindelijk is het dan zover en is het gewoon een feit, mijn eerste blog is online. Ik wil hier even met je delen wat je zoal kan verwachten. Ik wil het niet houden op één bepaald onderwerp maar wil het juist openstellen om uiteenlopende onderwerpen met jou te kunnen delen.

We zullen het onder andere hebben over: familie, opvoeding, geloof, werk, persoonlijke onderwerpen, maatschappelijke onderwerpen, koken en ook onderwerpen die jij graag zou willen bespreken. Op mijn Instagram account stel ik regelmatig vragen en aan de hand daarvan zal ik ook onderwerpen bespreken.

De inhoud van elke nieuwe blog zal dus steeds weer verrassend zijn, voel je vrij om onderwerpen aan te dragen (via E-mail). Ik weet niet als het een juiste keus is om het “open” te houden of om mij te richten op één bepaald onderwerp. Daar zullen wij gaande weg wel achter komen.

We gaan het lekker interactief houden, ik hoop dat je hier deel van wilt zijn. Vol verwachting zal ik mijn mailtjes in de gaten houden

Ik wil hier meteen degene benoemen waar ik enorm veel van heb geleerd. Haar naam is Mw. Monique Rodriquez, zij is de oprichtster van de haar productenlijn van Mielle Organics. Voor mij een groot voorbeeld, een enorme inspiratiebron en doorzetter, “down to earth”. Uiteraard heb ik uit respect eerst contact met haar opgenomen met de vraag om haar hier te benoemen, ze gaf aan zich hierdoor vereerd te voelen.

De volgende persoon is Tarnya Coley, zij is een persoonlijke ontwikkelingscoach en woonachtig in Manchester. Schrijfster van “Open doors” en “The simple way to get motivated”. Ik heb mogen deel nemen aan een 7 day mindset matters challenge die door haar werd verzorgd. Ik heb onder andere mogen leren over het verbreken van uitstellend gedrag, ik ben haar enorm dankbaar hiervoor.

Voor nu wil ik het hierbij laten, ik wens je héél veel lees plezier. Voel je vrij om een bericht achter te laten………vergeet vooral niet te abonneren om als eerste te worden ingelicht over een nieuwe blog. Je mag geheel vrijblijvend je gegevens achter laten, we zullen er zorgvuldig mee omgaan.

Groet en tot gauw!

Meanke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top