Rituals perfume experience

Hoi, hoi , vandaag even heel wat anders, om te beginnen had ik nog nooit eerder producten van Rituals gebruikt, ik had er wel over gehoord maar nooit gekocht. Misschien ben jij er wel mee bekend of misschien ook niet, dat ze er in verschillende lijnen zijn. Door de mooie cadeaubox hoeft er geen cadeau papier meer overheen. Ik kreeg dit heerlijke cadeau voor mijn verjaardag van mijn schoondochter, twee maanden heb ik het weten te bewaren maar de heerlijke geur die uit de verpakking kwam kon ik op een gegeven moment niet meer negeren. Ik besloot de verpakking te openen en kreeg een warm onthaal door de heerlijk geurende producten. Er zijn zoveel verschillende producten te verkrijgen maar vandaag ga ik me beperken tot de lijn ‘The Ritual of Ayurveda’ aangezien ik deze cadeau kreeg.

Het is een feest om deze producten in huis te hebben🎁

Ik ga me beperken tot de doucheschuim, bodyscrub, bodycréme en handzeep, allemaal van de lijn “The Ritual of Ayurveda”. Deze producten zijn gemaakt op basis van Indiase roos die positieve gevoelens oproept en een rustgevende werking heeft, in combinatie met de zoete amandelolie die rijk is aan proteïnen en die goed zijn voor het reguleren van de vochtbalans van de huid.

De bodyscrub laat na gebruik een dun laagje amandelolie op de huid achter

Doucheschuim: door een kleine hoeveelheid aan te brengen zie je hoe de gel snel veranderd in een rijk schuimende massa, wees er voorzichtig mee en druk niet té vaak op het pompje. Bodyscrub: na het gebruik van de scrub blijft er een dun laagje olie achter op de huid dat heerlijk aan voelt. Het is totaal niet vettig en trekt na het in masseren snel in den huid. Bodycréme: maakte het helemaal af, nadat ik mijn lichaam verzorgd had met de doucheschuim en de scrub was het heerlijk om mezelf in te smeren met de heerlijke verzachtende bodycréme. Handzeep: heeft een hydraterende werking en laat je handen heerlijk verzorgd achter na een wasbeurt.

Pure verwennerij voor het lichaam.

Ben jij bekend met producten van Rituals en hoe zijn jou ervaringen ermee? Misschien heb jij een andere lijn die je zou kunnen adviseren, ik ben er wel benieuwd naar.

Greetings and see you soon!

Meanke

Geef een reactie

The e-mail address will not be published. Required fields are marked with *

Back to top