Zo begon het bloggen.

Ik had even een besef momentje waarbij ik trots terug keek op waar ik nu ben en waar ik naartoe ga. Normaal ben ik niet zo’n prater maar dagelijks merk ik vooruitgang daarin. Vooral op social media, met name Instagram. Ik had voorheen alleen mijn persoonlijke pagina waar ik gewoon zo af en toe een foto plaatste en verder deed ik er eigenlijk niets mee. Ongeveer een jaar geleden heb ik het omgezet naar een business page, ook daar deed ik niets bijzonders mee.

Begin van dit jaar kwam daar verandering in, mijn interesse werd aangewakkerd om te gaan bloggen, om eerlijk te zijn liep ik hier al langere tijd mee rond maar had het lef niet om de start te maken. Ik begon blog pagina’s te bezoeken en raakte met mensen aan de praat die ook aan het bloggen waren, dat bemoedigde mij enorm. Ik kreeg steeds meer de overtuiging dat ik dit ook wel zou kunnen.

Voordat ik echt begon met bloggen heb ik eerst deelgenomen aan een gratis 7 daagse Mindset Matters online cursus, daarna nog telefonisch contact gehad met een coach die me uiteindelijk over de streep hielp en zei dat ik een deadline voor mezelf moest bepalen en alvast op mijn social media kanalen moest bekend maken wanneer mijn eerste blog zou uitkomen. Ik vond het bijzonder spannend maar het was voor mij wel een stok achter de deur, waardoor ik me er wel aan moest houden anders zou ik erg ongeloofwaardig overkomen. Ik moet je eerlijk vertellen enorm blij te zijn dat ik gestart ben, de begeleiding die ik van mijn coach krijg is van grote meerwaarde. Er zijn zoveel dingen waar ik het met je over wil hebben, kom regelmatig even langs of meld je aan als abonnee, zodat je op de hoogte bent wanneer er een nieuwe blog klaar ligt. Weet je waar ik het meest blij om ben, dat ik niet perfect hoeft te zijn. Dat geeft me rust, naarmate ik meer ga bloggen zal er verbetering in komen.

Wat ik je eerder al zei dat ik verschillende onderwerpen heb waar ik het over wil hebben. Dat was mijn grootste angst waardoor ik er maar steeds niet mee durfde te beginnen, ik was bang dat ik geen topics zou hebben waar ik het over moest hebben. Het is juist fijn om dingen met jou te delen, we kunnen met elkaar van gedachte wisselen. Het zou heel goed kunnen zijn dat ik het over een onderwerp heb waar jij momenteel doorheen gaat, mocht het zo zijn dan zou het erg fijn zijn als je een bericht voor me achterlaat.

Bezoek ook eens mijn Instagram page, onder dezelfde naam. Middleagedcreative of klik op het icoontje bovenaan de pagina. Voel je vrij om ook eens mijn andere social media kanalen te bezoeken, icoontjes voor mijn Facebook, Twitter en Pinterest vind je ook bovenaan deze pagina.

Screenshot van mijn Insta page (20 juni 2020)

Vergeet niet te abonneren zodat je als eerste op de hoogte zal worden gebracht wanneer er nieuwe post is. Laat je gegevens rechts of onderaan de pagina achter.

Groet en tot gauw!

Meanke

Deze post kan affiliate links bevatten, dat betekent dat als jij op een link klikt en besluit een aankoop te doen, ik daarvoor een kleine vergoeding ontvang. Jij betaalt hiervoor niets extra.

6 thoughts on “Zo begon het bloggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top